Kaip per kelias sekundes išvalyti „Google“ istoriją

Kaip per kelias sekundes išvalyti „Google“ istoriją

„Google“ yra gerai susipažinęs su visais jums patinkančiais, daromais ar galvojamais dalykais. Kai ko ieškote, naudokite „Gmail“, žiūrėkite vaizdo įrašus „YouTube“ arba vykdo bet kokią kitą veiklą per „Google“ produktą ar paslaugą, „Google“ renka duomenis apie jus ir sukuria asmeninį profilį, kurį naudoja suasmenintiems skelbimams platinti. Dabar yra būdas ištrinti ir „Google“ veiklą.



Siekdama paaiškinti, kaip ir ką ji naudoja kaip jūsų skaitmeninės tapatybės dalį, „Google“ pristatė naują Mano veikla įrankis - išsami duomenų laiko juosta, kurioje labai išsamiai išvardijami visi žinomi dalykai apie jus, pradedant jūsų žiniatinklio paieškomis, baigiant „YouTube“ rodiniais ir baigiant „Google“ žemėlapių veikla, ir suskirstant juos pagal temas ar pomėgius.

SKAITYTI DAUGIAU:



Kaip ištrinti mano veiklą „Google“

Norėdami peržiūrėti veiksmus „Google“ žiniatinklyje, apsilankykite myaccount.google.com ir spustelėkite „Mano veikla“.

mano veikla

Šią informaciją galėsite ištrinti pagal dieną ar atskirus rezultatus. Norėdami pamatyti išsamią informaciją ir ištrinti elementus iš savo veiklos istorijos, bakstelėkite trijų taškų meniu kiekvienos grupės dešinėje.

„Google“ veikla



„Google“ veiklą galite ištrinti pagal temą, produktą ar datą.

ištrinti mano „Google“ veiklą



Jei norite ištrinti visą istoriją, viršutiniame dešiniajame puslapio „Mano veikla“ kampe palieskite trijų taškų meniu ir pasirinkite „Ištrinti veiklą pagal“. Paspauskite „Visą laiką“ ir jūsų veikla dings.

ištrinti „Google“ veiklą

Ištrynus „Google“ nenaudos tų duomenų kaip jūsų profilio dalies. Taip pat galite ieškoti visų duomenų pagal datą ir produktą.

SKAITYTI DAUGIAU:



Naršydami po „Google“ paskyros nustatymus, galbūt norėsite patikrinti savo skelbimų nustatymus. Funkcija „Tvarkyti skelbimus“ rodo pagal temas suskirstytą informaciją apie tai, kokių dalykų „Google“ manymu norėtumėte matyti skelbimus, atsižvelgiant į visus jos surinktus veiklos duomenis. Jei norėtumėte, kad „Google“ nenaudotų jūsų asmeninių duomenų skelbimams platinti, galite išjungti šią funkciją.

Selena Larson

„Google“ leido žmonėms peržiūrėti veiklos ir skelbimų nustatymus kurį laiką ir kartais smagu pažvelgti, kokią informaciją „Google“ naudoja rodydama skelbimus, kad sužinotų, ar ji iš tikrųjų ką nors apie jus žino. Tačiau ši paprasta, patikimesnė laiko juosta suskirsto jūsų profilį į aiškesnes dalis, todėl galite išsamiau suprasti, kiek duomenų jūs suteikiate paslaugai, ir galite juos greitai ir ištrinti.