Kaip sužinoti, kuris iš jūsų „Facebook“ bičiulių sprogsta su draugais

Kaip sužinoti, kuris iš jūsų „Facebook“ bičiulių sprogsta su draugais

Kad nekeltų apie tūkstantį nepatogių pokalbių, bet pasirodo galite lengvai pamatyti kuris iš jūsų draugų naudoja „Diskretiška“ prijungimo programa Sprogimas su draugais (BWF).



Prisijungta Facebook ? Gerai, dabar spustelėkite šią paprastą nuorodą.

Čia yra: Čia yra jūsų draugai, kurie turi programą.



BWF pardavinėjo save tam, kad būtų neįmanoma atsekti. Esmė: Jūs prisiregistruojate naudoti programą, ir tik taip galite pamatyti, kas dar yra pasirengęs. Kai abu draugai pasirenka kitą kaip seksualų mačą, jiems išsiunčiamas el. Laiškas, kad ryšys užfiksuotas. Niekada nematysite žmonių, kuriems jų sprogimas yra neatsakytas, o jūsų simpatijos nematys jūsų pasirinkimo.

„Bang With Friends“, kuri turi daugiau nei 12 000 „Facebook“ mygtuko „Patinka“ paspaudimų, savo svetainėje atsiskaito už „visiškai privatų“. Išskyrus atvejus, kai nesu užsiregistravęs, ir matau 15 savo nemalonių asilų, nuostabių draugų, kurie dabar ieško šaukšto. Eikit, vaikinai (ir merginos)!

Kiek jūsų draugų nusileidžia ne taip žemai?



Aš taip pat esu, taip gaila iš anksto, nes to, ko matai, negalima nematyti. Vienas iš „Bangers“, kurį radau, yra santykiuose! Linksmi laikai.

Kaip ir dauguma gyvenimo problemų, tikriausiai dėl šios priežasties galite kaltinti „Facebook“. Numatytoji programos matomumo būsena yra vieša, kaip ir jūsų vardas, profilio nuotrauka, viršelio nuotrauka, lytis, tinklai, vartotojo vardas ir vartotojo ID. „Programos taip pat turi prieigą prie jūsų draugų sąrašo ir visos jūsų pasirinktos viešai paskelbti informacijos.“ Eikite koreguoti savo privatumo nustatymus čia .



Atnaujinti:Katie Notopoulos turi malonumo naudodamiesi „Facebook“ grafikų paieška, norėdami rasti visų gyvenimo sričių - respublikonų, demokratų, vedusių žmonių - vartotojus.

2 atnaujinimas: „Bang With Friends“ išleido a pareiškimas :

Mes labai rimtai žiūrime į privatumą „Bang With Friends“ ir didžioji dauguma vartotojų nebus rodomi tokioje paieškoje. Jei įdiegėte programą po sausio mėn., Nebebūsite rodomi (nebent patys pakeisite privatumo nustatymą).

Mes pradėjome veikti prieš pat „Facebook“ grafinių paieškos funkcijų atvėrimą platesnei auditorijai. Pirmąsias kelias dienas po mūsų paleidimo numatytasis „Facebook“ nustatymas, kai vartotojas įdiegė mūsų programą, buvo nustatytas numatytuoju vartotojo nustatymu visoms programoms. Daugeliui vartotojų tai buvo „Vieša“ arba „Draugai“.



Mes greitai tai pakoregavome (dar sausio mėn.), Kai supratome, kad „Graph Search“ tai padarė. Atradę šią problemą nustatėme numatytąją programos „Tik aš“ programą.

Kiekvienas vartotojas, kuris įdiegė mūsų programą po sausio, turėjo matyti tą numatytąjį nustatymą ir nebus rodomas grafikų paieškoje (nei nuorodoje, kurią pateikėte straipsnyje). Visiems vartotojams, kurie pasirodo, jūs galite tai visiškai kontroliuoti „Facebook“ nustatymuose, kaip minėjote.

H / T @monster | Nuotrauka per „BangWithFriends.com“